Federer presenetil Piquéja

Nogometaša Barcelone Gerarda Piquéja je v lepo zavitem paketu pričakalo z roko napisano sporočilo številke ena svetovnega tenisa Rogerja Federerja, na katerem je pisalo: "Dragi Gerard, hvala ti za podporo. Lepo pozdravljen, Roger."
Oglej si celoten članek

Svojih navijačev, vsaj tistih slavnih, se z zahvalo spomni najboljši svetovni teniški igralec Roger Federer, ki je nogometašu Barcelone Gerrardu Piquéju podaril teniške copate.

Švicar je na naslov španskega nogometnega reprezentanta poslal paket, v katerem so bili teniški copati, izdelani posebej za proslavitev 287. tedna na vrhu teniške lestvice ATP. Takrat je Švicar podrl rekord Američana Peta Samprasa in postal teniški igralec, ki se je najdlje obdržal na vrhu lestvice.

Z darilom se je Piqué pohvalil tudi na družbenem omrežju, kjer je objavil video, ki si ga lahko pogledate zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.