Federer je potreboval eno uro

Foto: Žurnal24 Pete Sampras in Roger Federer pred dvobojem
Na ekshibicijski tekmi v Seulu sta se pomerila trenutno najboljši teniški igralec na svetu Roger Federer in že nekaj let upokojeni Pete Sampras. Dvoboj, ki ga je dobil Švicar, je trajal 61 minut.
Oglej si celoten članek

Švicar Roger Federer, prvi teniški igralec sveta, je v eksibicijski tekmi v Seulu v Južni Koreji premagal Američana Peta Samprasa, zdaj že upokojenega nekdanjega prvega tenisača s svetovne lestvice, in sicer s 6:4 in 6:3 v dvoboju, ki je trajal 61 minut. Zdaj 36-letni Sampras je kariero končal leta 2002, 26-letni Federer pa je v nedeljo slavil na sklepnem mastersu sezone v Šanghaju in potrdil premoč nad sedanjo generacijo igralcev. Pred tem sta se pomerila le enkrat; leta 2001 je v četrtem krogu Wimbledona Federer zmagal v petih nizih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.