Fajić se seli v Belorusijo

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Nogometaši Maribora so že začeli z aktivnostmi na pripravah v Turčiji, kadrovska služba iz Ljudskega vrta pa prav tako ne počiva.
Oglej si celoten članek

Vrste vijoličastih zapušča Nusmir Fajić, ki bo nogometno pot nadaljeval v Belorusiji. Njegova naslednja postaja je Dinamo iz Minska, v prejšnji sezoni drugouvrščena ekipa tamkajšnjega državnega prvenstva.

Nogometaši iz beloruske prestolnice so trenutno prav tako na pripravah v Turčiji, kjer se jim bo v prihodnjih dneh pridružil zdaj že nekdanji mariborski napadalec iz Bosne in Hercegovine. Fajić je za Maribor v dveh letih odigral 63 tekem in dosegel 23 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.