Facebook skupina proti Soldu

Foto: Žurnal24 Soldo ima malo oboževalcev, a veliko nasprotnikov. (Foto: Facebook)
Na spletnem omrežju Facebook se je danes pojavila nova skupina. "Soldo raus!" (Soldo, ven!) je njeno ime, uperjena pa je proti trenerju Kölna Zvonimirju Soldu. Skupina kmalu do 2000. člana.
Oglej si celoten članek

Uspešni časi nogometnega kluba Köln so po povratku med elito dokončno zaključili s prihodom hrvaškega trenerja Zvonimirja Solda. Katastrofalna lanska sezona, v kateri so se kozlički dolgo časa spogledovali z izpadom, se nadaljuje tudi v letu 2010. Köln je z Milivojem Novakovićem in Mišom Brečkom po sedmih tekmah na mestih, ki vodijo v drugo ligo in navijači so spet na robu živčnega zloma.

Najnovejši poizkus "sesutja" Soldovega režima je prišel prek spletnega omrežja Facebook, kjer se je pojavila skupina Soldo raus! in kjer se zbirajo njegovi nasprotniki. Med bolj znanimi člani skupine sta nekdanji vratar Reala Madrida, Kölna in nemške reprezentance Bodo Illgner, pridružil pa se mu je celo rezervni vratar kozličkov Thomas Kessler! Obeh slovenskih reprezentantov trenutno (še) ni v skupini, še posebej pa bi "Raus!" Soldu z veseljem rekel Novaković, ki zadnje čase bolj kot ne sedi na klopi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.