Tako je s slovenskimi vstopnicami za osmino finala

Foto: Saša Despot Slovenski navijači na tekmi proti Srbiji v Münchnu.
Foto: Saša Despot Slovenski navijači na tekmi proti Srbiji v Münchnu.
Kako do vstopnic, če se Slovenija uvrsti v izločilne boje?
Oglej si celoten članek

Po tekmi Anglija - Slovenija bo precej bolj jasno, ali si bodo izbranci Matjaža Keka zagotovili nastop v osmini finala Eura 2024. Že točka bi bila zanesljivo dovolj za velik uspeh, tudi ob porazu, če ta ne bo previsok, lahko upamo na ugoden razplet.

Slovenija lahko v skupini C osvoji vse od prvega do četrtega mesta in tako še ni jasno, kje in kdaj bodo fantje s Triglavom na prsih zaigrali, če jim uspe veliki met.

Glede vstopnic za morebitno tekmo Slovenije v osmini finala uradno še ni podatka, kakšen bo način prodaje. Zaenkrat vam lahko podamo neuradne informacije.

Slovenija bo v primeru uvrstitve v osmino finala dobila kvoto 8.000 vstopnic. Te se tokrat ne bodo prodajale s posredovanjem Nogometne zveze Slovenije (NZS), ampak bo prodaja tekla preko Uefinega portala za vstopnice Eura 2024. Tokrat torej ne bo žreba, kjer bi izbrali srečneže.

Bodo pa vsi, ki so se prijavili za vstopnice tekem skupinskega dela, torej tudi tisti, ki so bili pri prošnji neuspešni, dobili elektronsko sporočilo, da je prodaja za osmino finala stekla in bili seznanjeni z ustreznimi povezavami za nakup vstopnic. Šlo bo po konceptu - kdor prvi pride, prvi melje.

Foto: Saša Despot EURO2024

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:26 26. Junij 2024.

    Za ta denar grem na morje uživat... rezultat in tekmo lepše vidim po tv kot tam nekje v gužvi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.