Eremenka poškodoval huligan

Foto: Žurnal24 Aleksej Eremenko bo po napadu huliganov z igrišč odsoten tri tedne.
Finski nogometni reprezentant Aleksej Eremenko si zabave svojega kluba Saturna ob koncu sezone ne bo zapomnil po dobrem. Zaradi napada dveh huliganov bo počival tri tedne.
Oglej si celoten članek

Finski nogometni reprezentant ruskega porekla Aleksej Eremenko je zabave, ki jo je za svoje nogometaše ob koncu sezone pripravil nogometni klub Saturn, ne bo zapomnil po dobrem. Ko sta z dekletom zapustila restavracijo v Moskvi, sta ga na cesti pričakala dva zaenkrat še neznana huligana. Eden od njiju ga je z boksarskim udarcem spravil na tla. Posledica napada je zlomljena čeljust, zaradi katere bo moral na operacijo, z igrišč pa bo odsoten najmanj tri tedne. Tako bo poleg reprezentančne tekme proti Azerbajdžanu, na kateri zaradi kartonov ne sme igrati, zamudil tudi sredin dvoboj proti Portugalski, ki bi Finski lahko celo zagotovila nastop na evropskem prvenstvu v Avstriji in Švici.

Kot je povedal nogometašev oče, so nogometašu in nekaterim njegovim kolegom neznanci grozili že na sami zabavi, razlog za to naj bi bil izid zadnjega kroga ruskega prvenstva. Saturn je namreč izgubil proti Zenitu iz St. Peterburga, ki je tako postal prvak, če pa bi zmagal Saturn, bi pokal dvignili igralci moskovskega Spartaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.