Ena skrb manj za Srečka Katanca

Foto: Epa
Angleški vezist je z neprimerno gesto zapravil možnost za nastop na kvalifikacijski tekmi s Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Mladi zvezdnik angleške nogometne reprezentance in londonskega prvoligaša Tottenhama Dele Alli ne bo smel igrati proti Sloveniji na četrtkovi kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo v Rusiji prihodnje leto. Alli je dobil kazen Mednarodne nogometne zveze (Fifa) zaradi sredinca, ki ga je pokazal na tekmi s Slovaško.

Na nož Katanec bije vojno z novinarji: "Smilite se mi!"

Alli bo ob tem moral plačati še kazen v višini 5000 švicarskih frankov, je odločila Fifa.

Mladi angleški napadalec je gesto po tekmi opravičeval kot šalo, toda Fifa mu ni pogledala skozi prste. "Čeprav disciplinski odbor ni bil prepričan, da je igralec sredinec pokazal sodniku oziroma ali ga je namenil soigralcu, je gesta nešportna in nepravilna," so pojasnili pri Fifi.

Foto: Profimedia Srečko Katanec

Alli bo tako izpustil tekmo s Slovenijo, reprezentanci pa bo na voljo tri dni kasneje, ko se bo Anglija pomerila z Litvo.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.