Eden najboljših na svetu napovedal vseevropsko stavko

Foto: Epa Rodri na novinarski konferenci.
Foto: Epa Rodri na novinarski konferenci.
Nogometaši se pritožujejo zaradi velikega števila tekem in pred začetkom Lige prvakov razmišljajo o stavki. Vezist Manchester Cityja Rodri je bil zelo jasen.
Oglej si celoten članek

Ta teden se začenja elitna nogometna Liga prvakov, ki se od letošnje sezone igra v novem formatu s 36 ekipami. Nov format prinaša dodatno število tekem za najboljše klube.

Že nekaj let se trenerji in igralci v najboljših ligah pritožujejo nad vse večjimi obrementivami, ki jih prinaša povečano število uradnih in prijateljskih tekem, tako na klubskem kot reprezentančnem nivoju.

Pred sredino tekmo z Interjem je glas povzdignil vezist Manchester Cityja - Rodri. Eden najboljših igralcev na svetu je govoril celo o morebitni stavki.

"Če vprašate kateregakoli igralca, vam bo povedal enako. To je splošno mnenje, ne le moje. Če se bo tako nadaljevalo, ne bomo imeli druge izbire kot stavko," je novinarjem dejal Rodri.

"Moramo skrbeti za naše interese. Če želijo ljudje gledati boljši nogomet, potem bo potreben počitek. Če se število tekem povečuje, potem kakovost pada," je bil jasen španski vezist. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:32 17. September 2024.

    zasluži 10.000 eurov na tekmo in se pritožuje. zakaj ? ker ima cajta zapravit tega bogastva. revež ki dela za …

  • 19:24 17. September 2024.

    Sedaj bodo preplačani žogobrcarji stavkali??? Kera komedija!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.