Ecclestone: "So sramota za F1"

Foto: Žurnal24 Bernie Ecclestone je bil spet brez dlake na jeziku. (Foto: Reuters)
Intervjuji z vodjo formule 1 Berniejem Ecclestonom ne minejo več brez sočnih izjav. 80-letni Britanec je zdaj šokiral tri nova moštva Virgin, Lotus in Hispania RT.
Oglej si celoten članek

"Tri nova moštva, ki so leta 2010 vstopila v formulo 1, so prava sramota za naš šport," je v pogovoru za Financial Times dejal prvi človek formule 1 Bernie Ecclestone.

Ekipe Virgin, Lotus in Hispania RT v dosedanjih 17 dirkah niso pokazale, da si zaslužijo mesto v najbolj elitnem dirkaškem tekmovanju. Še več, skupaj niso osvojile niti točke. "Ta moštva ne služijo ničemur. Moramo se znebiti teh invalidov," je bil oster Ecclestone. Dodal je, da bi sicer Lotus zadržal še prihodnjo sezono, lastnika Virgina, tajkuna Richarda Bransona, pa pozval, naj v moštvo vloži dodaten denar.

"Richard bi moral vložiti več denarja, mar ne? Moral bi slediti primeru lastnika Red Bulla Dietricha Mateschitza," končuje neuničljivi šef formule 1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.