Ecclestone se je opravičil

Foto: Žurnal24
Bernie Ecclestone je doživel medijsko križanje zaradi svojih pohvalnih izjav o Adolfu Hitlerju in Sadamu Husseinu. V torek je dejal, da je osramočen, ker je bil narobe razumljen.
Oglej si celoten članek
 
 

Naredil sem veliko napako, da sem sploh komentiral dejanja omenjenih ljudi, krivda je izključno moja.

Bernie Ecclestone

 
Šef formule 1 Bernie Ecclestone se je v torek dvakrat opravičil za svoja laskanja Adolfu Hitlerju in Saddamu Husseinu, češ da sta znala poskrbeti za red, kar je naletelo na oster odziv judovske skupnosti. "Iskreno se opravičujem za izjave, ki sem jih dal glede Hitlerja in Husseina v časniku The Times. Sram me je, da so postale povod za namige, da podpiram Hitlerja in Husseina. Tega ne bi nikoli storil. Naredil sem veliko napako, da sem sploh komentiral dejanja omenjenih ljudi, krivda je izključno moja. Ne bi smel biti tako neumen in to globoko obžalujem," je dejal Ecclestone in pojasnil, da pri Hitlerju spoštuje, kako je ta v 40. letih po krizi uspel postaviti na noge nemško gospodarstvo in zgraditi infrastrukturo, kar je hotel poudariti tudi v intervjuju, a je bil očitno narobe razumljen. "Nisem oboževalec diktatorjev, ki vladajo z nasiljem," je poudaril ob koncu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.