Dve žogi, dva gola, en obveljal

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nogometni derbni v Hondurasu je postregel z nenavadnim razpletom in še nenavadnejšo sodniško odločitvijo.
Oglej si celoten članek

V petem krogu Lige Nacional, najmočnejšega nogometnega tekmovanja v Hondurasu, sta se pomeriil domača Olimpia in Motagua.

Pisala se je 94. minuta srečanja, ko je pri vodstvu gostujoče ekipe (1:2) na zelenico pritekel navijač in okroglo usnje poslal za hrbet domačega čuvaja mreže. Navijač je žogo prinesel s seboj, tako da sta bili na igrišču kar dve. Tik pred tem je z natančnim strelom izenačil Roger Fabricio Rojas.

Glavni sodnik je zadetek Rojasa priznal. Prepričali ga niso niti pozivi gostujoče ekipe in tekma se je končala z neodločenim izidom (2:2). S posnetka je razvidno, da je Rojasova žogo prehitela navijačevo, a vseeno ne gre zanemariti, da je neznanec s svojo prisotnostjo zmedel vratarja.

Ostali nogometaši se za vsiljivca niso zmenili, kar govori v prid sodniški odločitvi.

Honduraški mediji so razplet označili za popolni ''amaterizem'' in poudarili negativno pozornost, katere je zdaj deležna njihova liga.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.