Drvel po kitzbühelski strmini

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V Kitzbühlu se je zbralo 3500 navijačev, ki so z zanimanjem spremljali, kako se bo na beli strmini odrezal Red Bullov dirkač Max Verstappen.
Oglej si celoten članek

Max Verstappen in Red Bull sta s promocijskim dogodkom na legendarnem avstrijskem prizorišču tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju skrbela za promocijo dirke za VN Avstrije.

Dirkalnik RB7, s katerim je Sebastian Vettel leta 2011 osvojil naslov svetovnega prvaka, so na nadmorsko višino 1600 metrov pripeljali s pomočjo helikopterja. 

Inženirji so za promocijski dogodek pripravili ad hoc posodobitve. Dirkalnik je bil nekoliko višji, opremili pa so ga s Pirellijevimi pnevmatikami z globokim profilom in verigami.

Verstappen, ki velja za enega najobetavnejših mladih dirkačev na svetu, je s snežnimi vragolijami navdušil zbrane obiskovalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.