Drogba operiran

Foto: Žurnal24 Didier Drogba bi se po nekaterih namigovanjih lahko pridružil enemu izmed milans
Nogometni napadalec Didier Drogba se je dolgo časa izogibal operaciji poškodovanega kolena, v petek zvečer pa se je zdravniška ekipa londonskega Chelseaja odločila, da je poseg nujen.
Oglej si celoten članek

Nogometni napadalec iz Slonokoščene obale Didier Drogba se je dolgo časa izogibal operaciji poškodovanega kolena, v petek zvečer pa se je zdravniška ekipa londonskega Chelseaja, na čelu z zdravnikom Brayanom Englishom, odločila, da je poseg nujen. Danes so slovitega afriškega nogometaša tudi operirali, njegovo okrevanje pa bo dolgo vsaj štiri tedne.

Drogba bo v tem času izpustil nekaj pomembnih premierligaških tekem, med drugim dvoboj z vodilnim Arsenalom, in pokalno tekmo z Liverpoolom, bržkone pa bo manjkal tudi na afriškem pokalu v Gani, ki se bo začel 20. januarja prihodnje leto. Tekmovanje na črni celini je bil tudi glavni razlog, da se je Drogba dolgo časa obotavljal glede operacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.