Dragić zaradi bolečin izpustil tekmo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poraz Miamija po podaljšku.
Oglej si celoten članek

Finalisti prejšnje sezone lige NBA, košarkarji Miami Heat, so morali drugič v dveh dneh priznati premoč Indiani. Prvič so izgubili s 27 točkami razlike, tokrat pa po podaljšku s 106:109. Goran Dragić ni nastopil; počival je zaradi bolečin v hrbtu.

To je bil tretji zaporedni poraz Miamija in 21. v sezoni, kar pomeni, da so podprvaki trenutno peta ekipa na vzhodu s komaj 51,2-odstotnim izkupičkom. Največ točk za Heat sta dosegla Bam Adebayo (29 točk, 10 skokov) in Jimmy Butler (21 točk, 15 skokov).

Pri Indiani je sedem igralcev doseglo več kot deset točk, največ med njimi sta jih zbrala All-Star igralec Domantas Sabonis (17) in Myles Turner (16).

Miami bo tudi naslednji dve tekmi igral doma, in sicer v sredo proti Phoenix Suns in v petek proti Portland Trail Blazers.

NBA Prvi zvezdnik lige obležal na tleh

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.