Dragić pomiril strahove: ''Ni tako hudo''

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić se bo, kot kaže, lahko normalno pripravljal na novo sezono v severnoameriški košarkarski ligi NBA v dresu moštva Phoenix Suns.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić, član prve peterke evropskega prvenstva v Sloveniji, si je zvil levi gleženj na pripravljalni tekmi v Sacramentu, ki jo je Phoenix izgubil z 90:107. Poškodba ni hujša.

Dragiću, ki je odigral 18 minut in pri tem vknjižil osem točk, tri podaje in dva skoka, so morali na začetku tretje četrtine po zvinu levega gležnja pomagati z igrišča. Odličen organizator igre, ki je bil motor Slovenije na domačem prvenstvu, je po tekmi prek družabnih omrežij sporočil, da poškodba ni hujša.

Arizona Republic je tako poročala, da so napovedi za Dragića dobre, v strokovnem štabu Phoenixa verjamejo, da bo lahko "Dragon" normalno začel tekme rednega dela sezone. "Ni tako hudo. Tudi oteklina ni tako huda. Verjamem, da bo z gležnjem vse v redu," je sporočil 27-letni Ljubljančan, ki ga v Phoenixu, skupaj z Ericom Bledsoejem, vidijo kot ključnega moža ekipe. Dragić je v minuli sezoni lige NBA povprečno na tekmo dosegal po 14,7 točke in 7,4 podaje, z minutažo 33,5 minute na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.