Dragić izkoristil možnost, toliko bo zaslužil v naslednji sezoni

Foto: Profimedia
Slovenski organizator igre je sprejel pomembno odločitev pred vstopom v sezono 2019/20.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je izkoristil možnost, ki se mu je ponujala v pogodbi z Miami Heat in bo predvidoma še eno leto ostal v dresu franšize s Floride, poroča AP.

NBA/Video Toronto potolčenim Bojevnikom vzel naslov

Ljubljančan je leta 2015 sklenil pogodbo "4+1", po kateri se po štirih letih sam odloči, ali bo vztrajal pod trenutnimi pogoji sodelovanja. Celotna pogodba je vredna 85 milijonov dolarjev, v sezoni 2019/20 se bo na Dragićev račun steklo 19,2 milijona dolarjev (17 milijonov evrov) bruto.

Predsednik košarkarskih operacij pri Miamiju - sloviti Pat Riley, je za ameriške medije razkril, da Dragiću ni dal nobenih zagotovil, da v teku sezone ali že celo pred začetkom le-te ne bo zamenjan v drugo moštvo.

Čestitke dežujejo Dragić navdušen nad novo službo legendarnega Slovenca

Dragić, ki je maja dopolnil 33 let, je v lanski sezoni zaradi poškodbe odigral le 36 tekem rednega dela, Heat pa se ni uspel prebiti v končnico. Dragić je na srečanje povprečno dosegal 13,7 točke, 3,1 skoka in 4,8 asistence.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:53 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.