Dovolj Dinama ima tudi Šimić

Foto: Žurnal24 Velimir Zajec klop Dinama zapušča po dveh mesecih in pol. (Foto: Saša Despot)
V zagrebškem Dinamu so po dveh mesecih in pol odslovili trenerja Velimirja Zajeca. Novico o odpovedi je štiriinpetdesetletni nekdanji igralec tega kluba izvedel iz medijev. Konec kariere za Šimića.
Oglej si celoten članek
Šimić končal kariero
Rekorder po številu nastopov za hrvaško nogometno reprezentanco Dario Šimić je končal nogometno kariero. To je branilec sporočil na novinarski konferenci v prostorih zagrebškega Dinama, h kateremu se je vrnil pred tremi meseci.

Odločitev o zamenjavi trenerja je sprejel izvršni odbor aktualnega hrvaškega nogometnega prvaka Dinama na korespondenčni seji, o zamenjavi pa je zdaj že nekdanji trener Velimir Zajec izvedel iz medijev. Štiriinpetdesetletni Zajec, ki je igralska legenda Dinama, je zagrebški klub vodil že v sezoni 1998/99, vnovič pa je na trenersko klop prišel letos maja in se ekspresno poslovil po nizu neuspešnih predstav, ključen je bil neuspeh v kvalifikacijah za Ligo prvakov. Dinamo je v zadnjem desetletju tako doživel že 15 trenerskih zamenjav.

Prvi kandidat za Dinamovo klop je po poročanju hrvaških medijev Branko Karačić, ki je v minuli sezoni prevzel trenersko mesto na klopi Šibenika. Odločitev o zamenjavi na klopi je na današnji izredni novinarski konferenci sporočil športni direktor Zdravko Mamić, s katerim naj bi se Zajec znašel v sporu, čeprav je bil prav Mamić odločilni mož za prihod Zajeca na Maksimir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.