Donnarumma vendarle ostaja v Milanu

Mladi italijanski vratar Gianluigi Donnaruma se je vendarle dogovoril z AC Milanom za podaljšanje pogodbe.
Oglej si celoten članek

Kot pišejo mediji na Apeninskem polotoku, je 18-letni vratar danes podpisal pogodbo s klubom do junija 2021, na leto pa naj bi zaslužil šest milijonov evrov. Obenem je pogodbo s klubom kot rezervni vratar podpisal trudi njegov brat Antonio.

Junija so se pojavile govorice, da Donnarumma, ki ga v Italiji že naslavljajo kot naslednika slovitega Gianluigija Buffona, po izteku prihodnje leto ne namerava podaljšati pogodbe z Milanom. V prestolnici Lombardije je završalo, glavni krivec za stanje naj bi bil menedžer Mino Raiola, navijači pa so obtoževali vratarja, da mu je pomemben le denar.

A Milančane čaka več dela, kot dogovor z vratarjem. Klub, ki ga je nekoč vodil Silvio Berlusconi, je lani v Serie A zasedel le šesto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.