Dončiću bo še težje! Eni glavnih favoritov podpisali veliko okrepitev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Francoz Noah bo do konca sezone igral za Clippers.
Oglej si celoten članek

Francoz Joakim Noah, sin nekdanjega legendarnega teniškega igralca Yannicka, bo do konca sezone igral za Los Angeles Clippers, poročajo ameriški mediji.

Dva dni pred prekinitvijo vseh dejavnosti zaradi pandemije novega koronavirusa je 35-letnik s to ekipo že podpisal prvo pogodbo, a tedaj le za deset dni.

Foto: Epa Joakim Noah

Noah je s francosko reprezentanco leta 2011 v Litvi osvojil srebrno medaljo na evropskem prvenstvu. Dvakrat je igral na tekmi vseh zvezd in bil leta 2014 izbran v prvo peterko lige NBA.

Večji del kariere je med letoma 2007 in 2016 igral za Chicago Bulls, nato je v NBA nastopal še za New York Knicks in Memphis Grizzlies. Poleg francoskega ima tudi državljanstvi ZDA in Švedske, od koder prihaja njegova mama.

Foto: Profimedia Los Angeles Clippers

Pred nadaljevanjem lige NBA so Clippers na drugem mestu na zahodnem delu lige in veljajo za enega izmed prvih favoritov za šampionski prstan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.