Dončić takole zalepil "banano" soigralcu v Dallasu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik se je v ključnih trenutkih obračuna z Avstralijo izkazal z odlično obrambno akcijo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je na tekmi z Avstralijo, na kateri je bil z 19 točkami ponovno najboljši strelec slovenske reprezentance, izkazal tudi z dobrim obrambnim posredovanjem.

Za enega od vrhuncev dvoboja je poskrbel slabih pet minut pred koncem zadnje četrtine, ko je pod obročem blokiral met soigralca iz moštva Dallas Mavericks Josha Greena.

SP v košarki Zmaga Dončića in kolegov ni obnorela le Slovencev, ampak tudi ...

Odbito žogo je pobral Zoran Dragić, na drugi strani igrišča pa je trojko zadel Jakob Čebašek in prednost Slovenije povišal na 78:66.

"Bilo je kar dobro," je obrambno akcijo pospremil Dončić. "Situacija dva proti enemu, to je bil zelo pomemben trenutek za takšno blokado. Mislim, da smo po tistem dosegli dva zaporedna koša. Zagotovo eden ključnih trenutkov," je dodal.

Kaj za vraga? Dončić ni mogel verjeti, kaj so mu storili: "Še sodnik je rekel, da česa takšnega ..."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.