Dončič pred vrati Tivolija

Foto: Žurnal24 Saša Dončič je edini košarkar, ki je igral za vse največje slovenske klube.
Košarkar Saša Dončič je tik pred podpisom pogodbe s slovenskim evroligašem Unionom Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Saša Dončič, ki je edini igralec, ki je igral za vse velike slovenske klube, je trenutno z Olimpijo na pripravah v Zrečah. Pogodbe z novimi delodajalci še ni sklenil, vendar pa je o večini podrobnosti že dogovorjen. O vrednosti pogodbe noče govoriti, ker gre za poslovno skrivnost. "Pogodbo bom najverjetneje podpisal še ta teden. Imel sem nekaj drugih ponudb, vendar nobena ni bila tako privlačna kot ta. Olimpija igra v Evroligi, ostal bom v Ljubljani, kot kaže pa bomo imeli tudi dobro ekipo. Mislim, da bomo z njo konkurenčni tudi v Evroligi," je povedal Saša Dončič.

Triintridesetletni košarkar je v karieri igral za Ilirijo, Idrijo, Loka kavo, Krko, Pivovarno Laško, Slogo, Evereux, Geoplin Slovan in Helios.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.