Dončić nagovoril Slovenijo

Foto: epa Luka Dončić Edo Murić Slovenija Španija EuroBasket 2017 polfinale
Košarkarski as se je oglasil pred tekmo z Belorusijo.
Oglej si celoten članek

Slovenski navijači na petkovi tekmi v Stožicah, kjer se bodo aktualni evropski prvaki pomerili z Belorusi, ne bodo mogli uživati v fantastičnih potezah Luke Dončića.

Košarkar Real Madrida je eden tistih zvezdnikov, ki se zaradi klubskih obveznosti ne bodo mogli udeležiti reprezentančne akcije v lovu na SP 2019.

Nova era S takšnim avtobusom bodo potovali zlati Slovenci

Čeprav ne bo mogel igrati v Ljubljani, je Dončić z mislimi pri reprezentanci. Soborcem in slovenski javnosti je ob tej priložnost poslal lepo sporočilo. "Pozdravljeni vsi Slovenci. Žal mi je, da ne morem biti z vami, vendar bi vas rad vse povabil v Stožice v petek na tekmo proti Belorusiji in seveda bom navijal za vas," je sporočil 18-letnik.

 

PREBERITE ŠE:

Evropski prvak Jaka Lakovič: V Bilbau in Barceloni navijajo za Slovenijo Vroča roba Zlatega Slovenca snubijo v NBA, vabi ga tudi Real Madrid Selektor "Vodim najboljšo ekipo na svetu" Gogijev vpliv Slovenski as: "Na koncu sem bil predrag za Real"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.