Dončić: "Jutri hočem svoj denar!"

Foto: Twitter luka dončić
Dovolj je govoričenja, Luka Dončić zahteva, kar mu pripada!
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Luka Dončić je soigralcu Jalenu Brunsonu dal jasno vedeti, da v ponedeljek pričakuje izplačilo za dobljeno stavo, ki sta jo sklenila pred tekmovalnim koncem tedna v ameriški nogometni ligi NFL.

Pot na vrh Legenda NBA: "Že zdaj vam povem, Dončić bo letos ..."

Dončić je svoj denar položil na zmago Dallas Cowboys, medtem ko je bil Brunson, ki velja za velikega navijača Philadelphie Eagles, prepričan v zmago svojega moštva.

Po tekmi se je smejalo Slovencu, saj je Dallas prikazal dominantno predstavo in slavil z izidom 37:10.

"No, navijači Dallas, kaj imate za povedati?" se je kljub razočaranju na twitterju oglasil Brunson. Med prvimi mu je odgovoril prav slovenski zvezdnik, ki je zapisal: "Prenehaj tvitati. Jutri hočem svoj denar. Hvala lepa in lahko noč."

Soigralca se sicer pogosto zbadata med seboj. Brunson je, denimo, nedavno izjavil, da je Luka edini košarkar v slačilnici, ki nima smisla za humor. "Luka se trudi biti smešen, vendar se mi v resnici smejimo njemu," je dejal Američan.

Še prej je z javnostjo delil informacijo, da je Luka najbolj nadležen košarkar v moštvu. "Na lestvici od 1 do 10? 77!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.