Dončić izdal, kaj mu je Omić spustil po zmagoviti trojki

Foto: Epa
Foto: Epa
Alen Omić in Luka Dončić sta imela takoj po koncu tekme zanimiv pogovor.
Oglej si celoten članek

Čeprav je slovenski "čudežni deček" s trojko v zadnji sekundi Realu prinesel zmago na Crveno zvezdo v Beogradu, pa se je z izjavo spet prikupil tudi največjim navijačem beograjskega kluba.

Slovenski šov Noro! Omićev strelski rekord v senci Dončićeve zmagovite trojke

Luka Dončić je pojasnil, kako se počuti po trojki v zadnji sekundi tekme, ki je Realu prinesla zmago madridskega kluba. "Odlični in ne toliko odlično, potrebovali smo zmago. Vedno pa sem govoril, da je Zvezda ob Olimpiji, moj najljubši klub," je dejal Luka Dončić, ki je v statistiko vknjižil 24 točk, devet skokov in štiri podaje. 

Luka na naboru! Dončića hočejo ob Goranu Dragiću

Foto: Profimedia alen omić

"Počutim se odlično, rad igram v Beogradu. Mislim, da je bila tekma skoraj popolna, dobra vzdušje kot vedno. Zelo poseben občutek je, ko igraš v dvorani Pionir. Zmago smo zares potrebovali, saj smo si želeli četrtega mesta," je še povedal 19-letni košarkar, ki upa, da se bo letos še vrnil v Beograd, ki bo v večji Areni gostil zaključni turnir četverice najboljših košarkarskih klubov v Evropi.

Evroliga Ozdravljeni Dončić ključen za veliko zmago

Dončić je medijem izdal tudi to, kaj mu je, sicer v šali, dejal naturalizirani slovenski košarkar Alen Omić po tekmi: "Midva sva prijatelja, zakaj si nam moral dati trojko v zadnji sekundi."

Evroliga Omić blestel ob porazu Zvezde, Dončić še vedno odsoten

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.