Donadoni se počuti kot papež

Foto: Žurnal24 donadoni_afp
Selektor italijanske nogometne reprezentance Roberto Donadoni je v pogovoru za spletni dnevnik Petrus dejal, da se počuti kot papež Benedikt XVI.
Oglej si celoten članek
"Nočem zveneti bogokletno, toda z določenega vidika je zgodba papeža Benedikta XVI. podobna moji," je dejal 44-letni Roberto Donadoni. "Benedikt XVI. je postal papež po nepozabnem pontifikatu Janeza Pavla II., ko so vsi v srcu še nosili poljskega papeža. Jaz pa sem na presenečenje številnih prišel na čelo reprezentance po mandatu Marcella Lippija, ki je osvojil svetovno prvenstvo. Navijači sprva niso razumeli vsega skupaj. Tako pri meni kot pri papežu je bilo veliko primerjav z najinimi predhodniki, toda opažam, da so nama ljudje začeli slediti," je pojasnil Donadoni. Nekdanji italijanski reprezentant je še dodal, da bi vsekakor resno razmislil o vodenju vatikanske izbrane vrste, če bi se ta ustanovila.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.