Domžalčani zvečer po napredovanje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nogometaše Domžal in Gorice danes čakata povratni tekmi 1. kroga kvalifikacij za evropsko ligo.
Oglej si celoten članek

Po prvi tekmi so v boljšem položaju Domžalčani, ki so andorski Lusitanos premagali s 3:1, zelo težko delo pa čaka Novogoričane, ki so pred tednom dni v gosteh pri izraelskem Maccabiju Tel Avivu izgubili z 0:3. Gorica bo v novogoriškem športnem parku Maccabi gostila ob 18.30, Domžalčani pa bodo v Andori la Velli gostovali ob 20.30.

"Z rezultatom smo zadovoljni, saj smo zmagali in si priigrali prednost. Moti nas igra v drugem polčasu in to želimo popraviti. Pred povratno tekmo se ne smemo sprostiti, saj je rezultat še vedno odprt. Če ne bomo primerno krenili v tekmo, bomo imeli težave," je za spletno stran Domžal povedal Kenan Horić.

Če se bodo Domžale prebile v 2. krog, bodo igrale proti zmagovalcu dvoboja med ferskim Runavikom in beloruskim Šahtjorjem Soligorskom, Gorica pa proti albanski Teuti ali kazahstanskemu Kairatu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.