Doll podaljšal pogodbo

Foto: Žurnal24 Doll bo tudi v prihodnje vodil Borussio.
Nemški nogometni trener Thomas Doll je podaljšal pogodbo s prvoligaškim klubom Borussia iz Dortmunda. Nova pogodba bo veljala do leta 2010.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni trener Thomas Doll je podaljšal sodelovanje s prvoligaškim klubom Borussia iz Dortmunda do leta 2010, so danes sporočili iz klubskega vodstva. Enainštiridesetletni nekdanji trener hamburškega HSV se je klubu iz Dortmunda pridružil marca 2007. " Zadovoljen sem s podaljšanjem pogodbe, saj sem povsem predan klubu," je dejal Doll, ki bi se mu sicer pogodba iztekla po koncu sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.