Đoković po operaciji zdaj le razveselil svoje navijače

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Srbski teniški igralec Novak Đoković bo nastopil na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Parizu, je danes zapisal Olimpijski komite Srbije.
Oglej si celoten članek

37-letni Novak Đoković je trenutno v obdobju rehabilitacije po operaciji kolena. Poškodoval se je v osmini finala nedavnega odprtega prvenstva Francije v Parizu v dvoboju z Argentincem Franciscom Cerundolo, tako da je moral odpovedati nastop v četrtfinalu proti Norvežanu Casperju Ruudu.

Sloviti Srb je pred kratkim sporočil, da je začel trenirati, odločitev o nastopu v Wimbledonu pa bo sprejel v naslednjih dneh.

Poleg 24-kratnega zmagovalca na turnirjih za grand slam, ki je doslej najboljši izid na olimpijskih igrah dosegel v Pekingu 2008, ko je v posamični konkurenci osvojil odličje bronastega leska, bo srbsko izbrano vrsto v tenisu v francoski prestolnici zastopal tudi Dušan Lajović.

Turnir v Wimbledonu bo na sporedu med 1. in 14. julijem, olimpijske igre v Parizu pa med 26. julijem in 11. avgustom.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.