Đoković odpovedal nastop na dveh prestižnih turnirjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Đoković bo do konca sezone igral še na treh turnirjih.
Oglej si celoten članek

Najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković je prek svoje uradne spletne strani sporočil, da bo do konca sezone nastopil še na mastersu v Parizu in sklepnem mastersu sezone v Torinu. Kot je zapisal Srb, pa bo zaigral tudi na zaključnem turnirju Davisovega pokala v Malagi.

Đoković tako ne bo igral ne na turnirju ATP v Astani ne na mastersu v Šanghaju.

Masters v Parizu je na sporedu od 30. oktobra do 5. novembra, zaključni turnir najboljših v sezoni v Torinu pa bo od 12. do 19. novembra.

Zaključni turnir Davisovega pokala bo od 21. do 26. novembra v Malagi, Srbija pa se bo v četrtfinalu pomerila z Veliko Britanijo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.