Dokončna odločitev o obtožbah Ronalda za posilstvo

Foto: Epa cristiano ronaldo
Preiskava zoper zvezdnika Juventusa je zaključena.
Oglej si celoten članek

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo ne bo obtožen posilstva, ki naj bi se zgodilo pred desetimi leti v Las Vegasu, so sporočili iz sodišča okrožja Clark County. Dejali so, da domnevnega spolnega napada ne morejo dokazati brez razumljivih dvomov.

Kathryn Mayorga je pred letom sicer obtožila Portugalca za posilstvo, ki naj bi ga storil v svoji hotelski sobi. Kasneje naj bi nogometaš in njegovi zastopniki izkoristili njeno težko čustveno stanje in jo prepričali, da je sprejela 375.000 dolarjev in molčala o dogodku.

Policija v La Vegasu je preiskavo na njeno zahtevo, ki je bila podana julija, znova odprla lani avgusta. "Glede na pregled informacij, ki jih imamo ta čas, obtožb o spolnem napadu Cristiana Ronalda ne moremo dokazati brez dvomov. Zaradi tega ne bo obtožen," so sporočili s sodišča.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.