Dokaz, kako pomemben je: vodstvo Dallasa v Sloveniji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Velika imena prihajajo v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Po poročanju priznanih ameriških novinarjev bo Luka Dončić po koncu olimpijskih iger sklenil novo pogodbo s franšizo Dallas Mavericks. Ta se svojemu največjemu zvezdniku ne želi odpovedati, zato so vodilni možje kluba Slovencu pripravili pogodbo s katero bo v naslednjih petih letih prejel 202 milijona ameriških dolarjev.

Dejstvo da je Luka še kako pomemben za Dallas Mavericks, potrjuje tudi način podpisa novega sodelovanja. V Ljubljano bodo namreč naslednji teden na podpis pogodbe prišli lastnik kluba Mark Cuban, novi generalni manager Nico Harrison, njegov namestnik Michael Finley, novi trener Jason Kidd in posebni svetovalec Dirk Nowitzki. Slednji trije sicer sodijo med največje igralske legende Dallasa.

Še pred prihodom 'velike peterice' so pri Dallasu že krenili v 'akcijo'. Po Ljubljani je že moč videti nekatere plakate Luke Dončića v dresu kluba iz Teksasa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:05 7. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 10:05 7. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 21:43 6. Avgust 2021.

    no pa da vidimo, kolk je Slovenija res pomembna, da vidimo, kje bodo podpisal pogodbo. upam da ne v bifeju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.