Dobrodelni Božiček Zorman

Vas zanima, kako kapetan rokometne reprezentance izgleda našemljen v Božička? Poglejte v videu. Športno društvo Uroša Zormana v sodelovanju z društvom Beli obroč pa je pred prazniki poskrbelo tudi za veselje pomoči potrebnih družin.
Oglej si celoten članek

"Življenje je kruto in neizprosno, svetovna gospodarska kriza je pustila hude posledice tudi v Sloveniji, zato smo se v Športnem društvu Uroš Zorman odločili vsaj malce polepšati praznike peščici pomoči potrebnih. S pomočjo Belega obroča Slovenije smo v dobrodelni akciji Uroševe vesele žoge obdarili slovenske družine. Pri tem so nam pomagali zvesti sponzorji Mercator, Eta Kamnik in Ljubljanske mlekarne. Upam, da bodo prejemniki uživali v naših paketih," pravi rokometaš Uroš Zorman, sicer član ekipe Vive Targi Kielce iz Poljske in kapetan slovenske rokometne reprezentance.

O Belem obroču

Vsako leto na tisoče ljudi neposredno ali posredno postane žrtev kaznivega dejanja, kar pomeni, da izgubijo sorodnika, so sami poškodovani, pretepeni, okradeni, oropani, spolno zlorabljeni, žrtve družinskega nasilja … Že jutri se to lahko zgodi tudi nekomu, ki ga poznamo ali nam je blizu. Beli obroč poskuša na številne načine pomagati žrtvam.

O ŠD Uroš Zorman

Športno društvo Uroša Zormana deluje že šest let. Skrbi za mlade športnike, predvsem rokometaše in rokometašice. Zaenkrat vsako poletje pripravlja poletne tabore za otroke in mladostnike, v prihodnje pa se obeta tudi rokometa celoletna šola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.