Disciplinski sodnik znova udaril po Mariboru, kazen tudi za Muro

Foto: Twitter/NK Maribor
Foto: Twitter/NK Maribor
Maribor mora v blagajno NZS plačati 2500 evrov.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je po zaostalih tekmah 3. kroga Prve lige Telemach, ki so jih prestavili zaradi poplav v državi, izrekel največjo kazen Mariboru. Štajerski klub mora zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev plačati 2500 evrov.

Jeglič je kazen dosodil zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, večkratnega žaljivega skandiranja, metanja petard, uničenja stolov, ki so jih metali tudi na igrišče.

Mura bo v blagajno NZS nakazala 1400 evrov, prav tako zaradi nešportnega in neprimernega vedenja njenih podpornikov. Ti so večkrat žaljivo skandirali, izobesili transparent z žaljivo vsebino in prižigali bakle.

David De Senna Fernandes Sualehe, igralec ljubljanske Olimpije, pa je zaradi izključitve, posledica preostre igre, dobil prepoved igranja na dveh tekmah.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.