Dimitrov pomagal Noletu: Marija ne bo vesela

Dežurni šaljivec teniške karavane Novak Đoković si je na ekshibicijskem turnirju v Stoke Parku spet privoščil Marijo Šarapovo. Srbu je pomagal tudi njen fant Grigor Dimitrov.
Oglej si celoten članek

"Jaz bom oponašal hojo!" je povezovalki programa dejal Grigor Dimitrov. "Jaz bom oponašal servis!" je pribil Novak Đoković, oba pa sta nato z oponašanjem Marije Šarapove poskrbela za nekaj smeha med zbranimi na tradicionalnem ekshibicijskem turnirju v Stoke Parku blizu Londona.

Na turnirju The Boodles se vsako leto pred začetkom Wimbledona v dvobojih tipa "bolj za šalo kot zares" pomerijo najboljši teniški igralci sveta. Đoković je enega največjih rivalov premagal v treh nizih s 5:7, 6:3 in 10:6.

Po koncu dvoboja sta Srb in Bolgar ugodila želji povezovalke programa, naj prikažeta nekaj znamenitih Đokovićevih oponašanj kolegov iz teniške karavane. Đoković se je spet izkazal in ob začetnem servisu tudi močno zakričal.

Vprašanje pa je, če bo Marija navdušena nad tem, da je "Noletu" ob vsem tem pomagal prav njen spremljevalec ... "Nekdo bo nocoj spal zunaj," je zapisal eden izmed uporabnikov na YouTubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.