Di Matteo nadomestil Kellerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijan Roberto Di Matteo je novi trener Schalkeja iz Gelsenkirchna, na tem mestu pa je zamenjal Jensa Kellerja.
Oglej si celoten članek

Kandidata za trenerja Schalkeja, ki v Ligi prvakov nastopa v skupini skupaj z Mariborom, sta bila tudi Nizozemec Huub Stevens in Nemec Thomas Tuchel.

Schalke je porazno začel sezono 2014/15, po sedmih krogih v elitnem nemškem prvenstvu je z osmimi točkami na skromnem enajstem mestu, v Ligi prvakov pa je na uvodnih dveh tekmah dvakrat igral neodločeno - z angleškim Chelseajem v gosteh in Mariborom na domačem igrišču.

Že bil na vrhu Evrope

Po remiju s Štajerci so Königsblauen pretekli konec tedna izgubili tudi tekmo v domačem prvenstvu, ko jih je premagal Hoffenheim (2:1).

Keller je bil trener Schalkeja od leta 2012, maja lani pa je podaljšal pogodbo do konca sezone 2014/15. Di Matteo se je kot trener uveljavil leta 2012, ko je Chelsea popeljal do zmagoslavja v Ligi prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.