Devet golov v Chicagu

Foto: Žurnal24 Hokejisti Detroita so se veselili zmage s 5:4. (Foto: Reuters)
V ligi NHL je bilo odigranih osem srečanj. Najvišje je zmagala Carolina, gledalci v Chicagu pa so videli kar devet zadetkov.
Oglej si celoten članek

Chicago je v obračunu z Detroitom zamudil priložnost, da po točkah ujame vodilno moštvo zahoda San Jose. Izgubil je s 4:5, to pa predvsem zaradi katastrofalne druge tretjine. Po prvi je vodil z 2:0, z istim izidom dobil tudi zadnjo, srednjo pa izgubil kar z 0:5. Chicago ni pomagala izvrstna predstava Andrewa Ladda, ki je dosegel tri gole.

Še boljši dosežek je na tekmi med Minnesoto in Calgaryjem, s 5:2 so jo dobili gosti, zabeležil eden od kanadskih olimpijskih junakov Jerome Iginla. Prav tako kot Ladd v Chicagu je dosegel tri gole, prispeval pa še asistenco. S tem je dokazal, da mu moštvo Minnesote ustreza, saj v karieri še nobenemu klubu ni zabil več golov. Od desetih "hat trickov" v karieri jih je tri dosegel proti Minnesoti, je pa res, da se med strelce ni vpisal na zadnjih desetih medsebojnih tekmah.

Liga NHL:

Chicago Blackhawks : Detroit Red Wings    4:5
Pittsburgh Penguins : Boston Bruins       2:1
Nashville Predators : Vancouver Canucks   2:4
Minnesota Wild : Calgary Flames           2:5
Atlanta Thrashers : Carolina Hurricanes   0:4
New York Rangers : Buffalo Sabres         1:2**
Philadelphia Flyers : Toronto Maple Leafs 3:1
Edmonton Oilers : New Jersey Devils       2:0

* po kazenskih strelih
** po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.