Derbi v Podmežakli spet z dobrodelno noto

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska hokejska reprezentanca se pripravlja za odhod v Južno Korejo, še prej pa bo na Jesenicah na sporedu derbi legend, kjer bodo danes (ob 18. uri) spet dobrodelni.
Oglej si celoten članek

V Podmežakli se bosta še drugič v dveh mesecih pomerili ekipi legend Jesenic in Olimpije, ki sta že marca navdušili v dvorani Tivoli. Derbi bo spet obarvan humanitarno; prispevki bodo namenjeni fundaciji Jakec in čarobna lučka, ki pomaga otrokom s cerebralno paralizo.

Po prvi tekmi v Ljubljani se derbi zdaj seli na Jesenice, kjer Hokejska zveza Slovenije (HZS) in Občina Jesenice pripravljata tudi zanimiv spremljevalni program, v središču pa bo seveda hokejski obračun, kjer se bodo zeleno-beli skušali maščevati za ljubljanski poraz s 5:7.

Do nedelje je odprta tudi licitacija za drese najboljših slovenskih in svetovnih športnikov ter njihovih rekvizitov, s katero zbirajo denar za najmlajše, ki si počitnic ne morejo privoščiti. Dresi pripadajo tudi tistim slovenskim smučarjem skakalcem, ki so navduševali v letošnji sezoni, skakalcu Kamilu Stochu, hokejistu Mattu Stajanu in številnim slovenskim "oklepnikom", junakom letošnjih olimpijskih iger v Sočiju. Lastnika iščejo tudi lopar teniškega igralca Grege Žemlje, dres kolesarja Luke Mezgeca, dres nogometaša Josipa Iličića in številni drugi rekviziti. 

Več TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.