Dekletu pripravil test o Arsenalu

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijač londonskega velikana je svojemu dekletu pripravil test, s katerim je preveril, kako dobro pozna njegov najljubši klub. Dekle se je odrezalo z odliko.
Oglej si celoten članek

Uporabnica saskiaisabxlla je postala zvezda družabnega omrežja Twitter, potem ko je na svojem profilu objavila rezultate testa o nogometnemu klubu Arsenal, ki ga je zanjo pripravil njen fant.

Dekle je z odličnim znanjem o zgodovini, igralcih in opremi londonskega kluba izkazala naklonjenost svojemu izbrancu, ki je bil z rezultati več kot zadovoljen. ''Bravo Saskia. Ne bom te zapustil. Srečo imaš,'' je zapisal na test. Saskia je rezultate izpita, na katerem je prejela 87% in najvišjo možno oceno, objavila na družabnem omrežju. Objava je požela ogromno zanimanja, s tem pa so se na udaru znašla tudi druga dekleta zagrizenih navijačev, ki so prav tako želeli preveriti znanje svojih boljših polovic.

Kmalu so se na spletu pojavili tudi izpiti o New England Patriots, ki ga je reševal fant, AS Romi in Real Madridu. Dekle navijača španskega velikana je svojemu izpitu pripisala: ''Moj bog, ustvarila si pošast. Danes sem dobila svojega o Real Madridu.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.