De Bleeckere za zadnji El Clasico

Foto: Žurnal24 Frank de Bleeckere ima izkušnje iz največjih tekem. (Foto: EPA)
Četrti El Clasico v le 18 dneh bo sodil belgijski sodnik Frank de Bleeckere. Barcelona in Real Madrid se bosta v torek udarila na povratni tekmi polfinala Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Belgijec Frank de Bleeckere bo sodil torkovo povratno polfinalno srečanje Lige prvakov med španskima tekmecema Barcelono in Real Madridom (prvo srečanje v Madridu je Barca z dvema zadetkom Lionela Messija dobila z 2:0). Že pred časom pa se je oglasil Portugalec na klopi Madridčanov Jose Mourinho, ki je namignil, da je de Bleeckere v preteklosti že sodil v korist Kataloncev.

De Bleeckere je sodil lanskoletno tekmo Lige prvakov, ko je Inter izločil Barcelono, italijanski klub pa je vodil Mourinho.

Zadnji "el clasico", ki ga je sodil Nemec Wolfgang Stark, je predvsem v taboru Reala vzdignil veliko prahu, portugalski strateg pa je po tej tekmi imel veliko za povedati o delu sodnikov.

Disciplinski odbor Evropske nogometne zveze (Uefa) se bo sestal že v ponedeljek, ko bo preiskoval nepravilnosti in številne neprimerne komentarje iz zadnjega obračuna, kazen pa lahko doleti oba kluba in Mourinha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.