Davidenko že izpadel

Foto: Žurnal24 Marcos_Baghdatis_Getty - main
Nepostavljeni Ciprčan Marcos Baghdatis je poskrbel za presenečenje v osmini finala zadnjega letošnjega turnirja serije Masters. Izločil je četrtega nosilca Nikolaja Davidenka.
Oglej si celoten članek

Na najmočnejšem turnirju serije Masters, ki je tudi zadnji letos in odloča o zadnjih dveh potnikih v Šangaj, je za presenečenje poskrbel predvsem nepostavljeni Ciprčan Marcos Baghdatis. V osmini finala je prepričljivo s 6:2 in 6:2 premagal četrtega nosilca Rusa Nikolaja Davidenka. Od ostalih nosilcev sta izpadla še Čeh Tomas Berdych (12), ki ga je premagal petopostavljeni Španec David Ferrer, in Američan James Blake (6), ki je moral priznati premoč Francozu Richardu Gasquetu (10).

Glavni favorit za eno dodatno vstopnico za Šangaj Britanec Andy Murray je brez težav premagal Francoza Santora, podobno je bil tudi drugi nosilec Španec Rafael Nadal boljši od Švicarja Stanislasa Wawrinke. Nekaj več težav je imel Španec Tommy Robredo (8), ki je s 7:5 in 7:5 premagal Argentinca Guillerma Canasa (11).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.