Davenportova unovčila izkušnje

Foto: Žurnal24 Davenport v akciji_main
Na teniškem turnirju v Miamiju so gledalci lahko videli izjemno igro Lindsay Davenport, ki je premagala Ivanovićevo, pri moških je Federer brez težav napredoval, saj je njegov nasprotnik dvoboj predal.
Oglej si celoten članek

Na teniškem turnirju v Miamiju so moški odigrali tretje, ženske pa četrto kolo. Do večjih presenečenj ni prišlo, saj se je večina, vsaj tistih nekoliko višje postavljenih igralcev brez večjih težav uvrstila v nadaljevanja turnirja. Pri moških je omembe vreden dvoboj Rogerja Federerja in Robina Soderlinga. Švicar je prvi niz dobil s 6:4, v drugem pa je Soderling dvoboj predal. Pri ženskah je bilo nekoliko bolj zanimivo, saj sta se med sabo pomerili Lindsay Davenport in Ana Ivanović. Američanka je drugo nosilko premagala s 6:4 in 6:2. V nadaljevanje so se uvrstile tudi Justin Henin, Svetlana Kuznjecova, Dinara Safina in Jelena Janković. Pri moških Rafael Nadal ni imel večjih težav z Nicolasom Kieferjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.