Darbo lagal, da je igral za Wigan

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nova okrepitev zagrebškega Dinama Alieu Darbo naj bi lagal, da je v preteklosti igral za Wigan Athletic.
Oglej si celoten članek

Gambijski nogometaš Alieu Darbo je v četrtek podpisal triletno pogodbo z Dinamom. Dvajsetletnik naj bi v Zagreb prišel iz Wigana, sedaj pa se je izkazalo, da angleški drugoligaš še nikoli ni slišal za Darba.

''Na žalost ne vemo, o kom govorite. O tem igralcu ne vemo ničesar. Ker naš klub ni utrpel nobene škode, nadaljnjih ukrepov ne bo,'' so se na poizvedbo o mlademu nogometašu odzvali iz Wigana.

Darba v Zagrebu čaka rehabilitiacija, saj ga pesti poškodba kolena, še vedno pa ni jasno, kje je Gambijec igral v zadnjem letu in pol. ''On ni nogometaš Wigana. On ima le bujno domišljijo,'' je sporočil tiskovni predstavnik angleškega drugoligaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.