Dallas v gosteh presenetil prvo ekipo lige

Foto: Reuters
Foto: Reuters
S 95 točkami vodilna ekipa lige NHL St. Louis Blues je doma po podaljšku izgubila z Dallas Stars (2:3).
Oglej si celoten članek

Drugi v ligi ostajajo tokrat prosti Anaheim Ducks s 93 točkami, na tretjem mestu pa je ekipa Pittsburgh Penguins (92), ki je doma premagala Washington Capitals (2:0). Na osmem mestu je ekipa Los Angeles Kings; Anže Kopitar bo s soigralci v domačem Staples Centru igral v noči na petek po slovenskem času z moštvom Toronto Maple Leafs.

Hokejisti so odigrali devet tekem. V Pittsburghu je v prvi tretjini zadel Jussi Jokinen, v tretji tretjini pa se je med strelce vpisal še Sidney Crosby. Domači vratar Marc-André Fleury je obranil 32 strelov in še petič v sezoni ostal nepremagan.

Florida Panthers so izgubili dvoboj s Phoenix Coyotes (1:3), San Jose Sharks so bili prepričljivo boljši od Toronto Maple Leafs (6:2). Dve tekmi se nista končali že po rednem delu. Minnesota Wild je šele po kazenskih strelih klonila proti Edmonton Oilers (3:4), St. Louis Blues pa je bil po podaljšku slabši od Dallas Stars (2:3). Odločilni gol je v četrti minuti dodatka dosegel Jamie Benn.

Liga NHL, rezultati:

Buffalo Sabres : Nashville Predators 1:4
Columbus Blue Jackets : Detroit Red Wings 4:1
Philadelphia Flyers : New Jersey Devils 1:2
Carolina Hurricanes : New York Rangers 3:1
Pittsburgh Penguins : Washington Capitals 2:0
Florida Panthers : Phoenix Coyotes 1:3
Minnesota Wild : Edmonton Oilers 3:4**
St. Louis Blues : Dallas Stars 2:3*
San Jose Sharks : Toronto Maple Leafs 6:2
* – po podaljšku
** – po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.