Dallas ob odsotnosti zvezdnikov izgubil proti Memphisu

Foto: Profimedia Prvi strelec Dallasa Jaden Hardy.
Foto: Profimedia Prvi strelec Dallasa Jaden Hardy.
Košarkarji Dallas Mavericks so izgubili uvodno pripravljalno tekmo pred novo sezone NBA lige.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa, finalisti lanske sezone severnoameriške profesionalne košarkarske lige NBA, so izgubili uvodno tekmo predsezone. V Dallasu jih je s 121:116 premagal Memphis. Ekipa slovenskega zvezdnika Luke Dončića je nastopila brez devetih igralcev, manjkali so tako Dončić kot druga dva zvezdnika Kyrie Irving in novinec Klay Thompson.

Dončić bo zaradi poškodbe mečne mišice vsaj teden dni izven pogona, je že pred tekmo sporočila njegova ekipa Dallas Mavericks.

Poleg omenjenih so bili Mavericks še brez Kesslerja Edwardsa, Danteja Exuma, Maxija Kleberja, Markieffa Morrisa, P. J. Washingtona in Brandona Williamsa, nekateri so poškodovani, drugim je trener namenil počitek.

Tudi Memphis še zdaleč ni bil popoln, zagotovo pa se pri njemu odsotnosti niso tako poznale kot pri gostiteljih. Pri Dallasu je sicer Jaden Hardy dosegel 21 točk, Jazian Gortman pa dve manj.

Tekma je bila izenačena, ekipi sta se izmenjavali v vodstvu, osem točk pa je bila najvišja prednost na tekmi, imel jo je Memphis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.