Curryjevi dve minuti

Zvezdnik Golden Stata je na drugi tekmi finala Zahoda ponovno pokazal, česa je sposoben.
Oglej si celoten članek

Golden State Warriors so na drugi tekmi proti Oklahoma City Thunder zmagali (118:91) in izid v seriji izenačili na 1:1. Naslednja tekma bo v noči na ponedeljek na sporedu v Oklahomi.

Eden od junakov tekme je bil Steph Curry, ki je sredi tretje četrtine uprizoril strelski šov, po katerem je Golden State pobegnil tekmecem.

Pohod je začel s štirimi zaporednimi zadetimi prostimi mesti, nadaljeval pa s štirimi hitrimi meti z razdalje (pri enem je stopil na črto, ki označuje trojko). Vse skupaj se je zgodilo v manj kot dveh minutah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.