Cristiano Ronaldo prihaja v Slovenijo!

Foto: Epa Cristiano Ronaldo.
Foto: Epa Cristiano Ronaldo.
Še pred evropskim prvenstvom se navijačem slovenske nogometne reprezentance obeta izjemna izkušnja.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Slovenije bodo poleti nastopili na Euru 2024 v Nemčiji in tako prekinili 14-letni post glede velikih tekmovanj.

Kroglice so izbrancem Matjaža Keka namenile skupino C, v kateri so še Danska, Srbija in Anglija. Z Danci se bo Slovenija pomerila v Stuttgartu, s Srbijo v Münchnu in z Anglijo v Kölnu.

Prvi reprezentančni termin v novem letu bo na sporedu marca. Takrat bodo države udeleženke Eura 2024 že pilile formo za turnir. In Slovenija naj bi takrat imela prav posebnega tekmeca.

V Stožicah naj bi marca namreč gostovala reprezentanca Portugalske na čelu z globalnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom, poroča Ekipa24.

Pri tem mediju so dodali, da bodo na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) novico razkrili na eni od prazničnih svečanih priložnosti, a da naj bi bil dogovor med obema državnima panožnima zvezama že sklenjen.

Portugalska bo na Euru 2024 napredovanje med 16 najboljših iskala v skupini F. V njej sta še izbrani vrsti Turčije in Češke, pridružila pa se bo še ena reprezentanca, ki si bo nastop zagotovila prek dodatnih kvalifikacij Lige narodov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:55 14. December 2023.

    A k Olimpiji?

  • 11:40 14. December 2023.

    Končno bo KR zaigral na zelenici, ki pritiče njegovemu imenu.

  • 10:34 14. December 2023.

    A ga je kupil klup iz Zgornje Kungote??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.