CR7 ima več kot 100 milijonov "prijateljev"

Portugalski zvezdnik je kot prvi športnik sklenil 100 milijonov "prijateljstev" na socialnem omrežju Facebook. Njegova popularnost prinaša korist tudi njegovim sponzorjem.
Oglej si celoten članek

"Hvala vsem. Uspelo mi je doseči 100 milijonov navijačev na Facebooku. Hvala za vso podporo. Ponosen sem na to številko," je Cristiano Ronaldo dejal, potem ko se je število njegovih "prijateljev" iz osemmestnega spremenilo v devetmestnega. 

Zvezdnik madridskega Reala je ob tej priložnosti za navijače objavil tudi posnetek nekaterih vrhuncev njegove dosedanje kariere. Portugalec je znamko 100 milijonov presegel na isti dan, ko je svoji reprezentanci v zadnji minuti prinesel pomembno zmago na Danskem (0:1) v kvalifikacijah za Euro 2016.

"Všečki" so velik posel

Cristianova popularnost prinaša korist tudi njegovim sponzorjem. "Komercialna moč Cristiana Ronalda se je pokazala, ko je na družabnem omrežju v dveh dneh objavil šest sporočil o novi seriji ur znamke Tag Heuer. Dobil je 2,4 milijona 'všečkov', podjetje pa je ocenilo, da je takšna reklama vredna približno 375.000 evrov," je zapisal britanski Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.