Coulthard bo spet dirkal

Foto: Žurnal24 David Coulthard si je želel dirkanja. (Foto: Reuters)
Nekdanji voznik formule 1 David Coulthard je v soboto za britansko televizijo BBC ob robu dirkaškega vikenda v Sepangu dejal, da se bo preizkusil v nemški seriji DTM.
Oglej si celoten članek

Škot David Coulthard je dejal, da bo vozil v Mercedesu, s tem pa je po Nemcu Ralfu Schumacherju že drugi nekdanji dirkač formule 1, ki bo sedel za volan moštva iz Stuttgarta (v isti ekipi sta še testna dirkača v formuli Gary Paffett in Paul di Resta). Sezona se bo začela 25. aprila na Hockenheimringu. "Lani nisem iskal nove priložnosti za dirkanje, ob koncu sezone pa me je navdušila zadnja dirka DTM-a in spet sem začutil željo po tekmovanju."

Pogrešam adrenalin. Kaj pa tekmovanja? Ja, ker vem, kako so zabavna.
David Coulthard

Devetintridesetletni Coulthard je v formuli 1 tekmoval do konca 2008, med drugim je vozil tudi za ekipo McLaren Mercedes. Trenutno Škot, ki je v karieri formule 1 trinajstkrat zmagal, komentira dirke za televizijo BBC. Ker se termini dirk formule 1 ne prekrivajo s serijo DTM, bo Coulthard najverjetneje še vedno deloval tudi kot komentator dirk v kraljevskem razredu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.