Colonnese: Slovence je vedno težko premagati

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski mediji so pohvalili igro Maribora na Olimpicu proti Laziu. Pri Gazzetti so zapisali, da so bili vijoličasti trd oreh. Z novinarji se strinja tudi nekdanji nogometaš Lazia Francesco Colonnese.
Oglej si celoten članek

Branilec Lazia med letoma 2000 in 2004 je dejal, da je tudi minimalna zmaga (1:0) odličen rezultat za Lazio, ki je po dveh kolih na vrhu svoje skupine J v Evropski ligi.

"V Evropi ni nikoli lahko zmagati. Že večkrat smo izkusili, kako trd oreh so Slovenci. Še enkrat so pokazali, da jih je težko premagati. Trener Vladimir Petković je lahko po zmagi le zadovoljen," je po tekmi italijanskim medijem zaupal Francesco Colonnese.

Tudi Gazzetta je zapisala, da je slovenski prvak Maribor prikazal dobro predstavo v obrambi in nevarno v napadu, visoka zmaga proti Panathinaikosu v štajerski prestolnici pa je bila dovolj veliko opozorilo za Petkovića in varovance, da so se maksimalno potrudili za zmago, pa čeprav so igrali brez nekaterih glavnih nogometašev.

Italijanski športni časnik je izpostavil obranjeno enajstmetrovko Jasmina Handanovića, ob katerem niso spregledali, da je bratranec slavnejšega Samirja Handanovića, ki brani vrata Interja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.