Človek, ki je ustvaril elitni Liverpool odhaja, nova destinacija... Newcastle?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Liverpool zapušča legendarni športni direktor.
Oglej si celoten članek

Športni direktor nogometašev Liverpoola Michael Edwards bo po koncu sezone zapustil Anfield, je danes sporočil klub premier lige. Edwards je bil ključna osebnost v uspešnih nakupih kluba, vendar 42-letnik z njim prekinja desetletno sodelovanje, saj si želi nov izziv, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Vedno sem načrtoval, da bom svoj čas v enem omejil na največ deset let, všeč mi je bilo delati tukaj, vendar verjamem, da so potrebne spremembe. Mislim, da je to dobro za delavca in delodajalca. V času, ko sem bil tukaj, smo spremenili veliko stvari, upam, da na bolje. Nekdo nov vedno prinese drugačno perspektivo, nove ideje," je dejal Edwards, ki ga angleški mediji že povezujejo z novim bogatim angleškim klubom, Newcastlom.

Foto: Profimedia Liverpool 2019

Edwards je v Liverpool pripeljal igralce, kot so Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Fabinho in Alisson Becker. Ti so postali jedro ekipe, ki je osvojila naslova v ligi prvakov in premier ligi.

Nov športni direktor kluba bo postal Julian Ward, trenutno Edwardsov pomočnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.